Zonnepanelen Vlaardingen, een vertrouwde naam

Bent u op zoek naar zonnepanelen dan bent u bij Zonnepanelen Vlaardingen bij het juiste adres. Al 12+ jaar installeren wij in Vlaardingen en omstreken tot tevredenheid van duizenden klanten PV-systemen.

Zonnepanelen Vlaardingen maakt alleen gebruik van kwaliteitsmerken. Samen met onze installatiegarantie geeft dit zekerheid voor de toekomst. Ook zij wij aangesloten bij InstallQ en Techniek Nederland en kunt u ons vinden op CentraalRegisterTechniek.nl en EchteInstallateur.nl.

Omdat simpelweg niet alle woningen, bedrijven, schuren, garages en tuinhuizen het zelfde zijn komen wij voordat er een offerte wordt gemaakt graag langs. Natuurlijk maken we ook van harte een offerte op afstand maar met langskomen kunnen we overleggen over uw wensen, verbruik en de optimale plekken voor de panelen.

Klinkt het nu al goed?

Wij leveren alleen GLAS/GLAS panelen, maar wat zijn dit?

De meeste zonnepanelen die u tegenkomt op de markt zijn glas/folie panelen. Op zich is er niets mis met deze panelen maar u kunt zich inbeelden dat plastic folie goedkoper is dan glas. Een folielaag is gevoeliger voor temperatuur, de elementen en transport waardoor er al vanaf de levering kleine scheurtjes ontstaan. De scheurtjes stellen de cellen bloot aan vocht en warmte, dit vocht veroorzaakt versnelde degradatie en maakt op termijn een paneel kapot. Deze verminderde opbrengst is al na enkele jaren merkbaar.

Glas/Glas panelen zijn aan zowel de voor- als achterzijde gemaakt van glas, dit verklaart de naam. De zonnecellen zijn ingesloten in een encapsulant met aan beiden kanten glas waardoor ze veel minder last hebben van externe invloeden.

Panelen van betrouwbare leveranciers

Zonnepanelen Vlaardingen levert alleen panelen van hoogwaardige leveranciers. Dit is voor u als klant een geruststellende gedachte voor zowel de garantie als korte lijntjes voor iedereen. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen leveren we verschillende type panelen en merken.

Uiteraard is een zonnepaneel een middel wat de CO₂ uitstoot moet verminderen. Door productie met normeringen, grondstoffen kan er flink bespaard kan worden op de CO₂-uitstoot. Bij het merk SonnenStrom-Fabrik bijvoorbeeld, kan dit voor het totale productie- en transportproces een besparing van 70 procent betekenen tegenover aziatische fabrikanten (bron sonnenstromfabrik).

Micro-omvormers van Enphase

Bij ons heeft elk zonnepaneel een eigen Micro omvormer. Dit geeft uw gehele installatie een betere opbrengst en maakt hem minder gevoelig voor schaduw en andere factoren. Een ander groot voordeel is dat u de installatie met losse panelen kunt uitbreiden als uw energie behoefte veranderd.

Zonnepanelen Vlaardingen is Platinum Partner bij Enphase, dit is één van de grootste partijen wereldwijd in de wereld van PV-hardware en thuis batterijen. Vanwege de uitstekende kwaliteit en service kunnen wij de Duitse zonnepanelen optimaal laten produceren met deze hardware.

Per paneel krijgt u een IQ Micro, deze staan aangesloten op de centrale Envoy computer in uw meterkast. Uw Envoy staat verbonden met het internet en verzorgt de rapportage over de opbrengst. De statistieken en opbrengst per paneel zijn via een App op uw telefoon of via een website in te zien. De Enphase systemen zijn niet afhankelijk van internet om te produceren, in het geval van een internetstoring is er gewoon nog opbrengst en houden de IQ Micro tussentijds de statistieken vast totdat de verbinding hersteld is.

Veiligheid en Enphase micro-omvormers

Zonnepanelen Vlaardingen is als geen ander bekend met de veiligheids overwegingen waarmee u te maken krijgt bij een PV-installatie. Als lid van Techniek Nederland en InstallQ zijn wij constant bezig met innovatie en veiligheid.

Doordat er per paneel een Enphase IQ omvormer geplaatst wordt zijn er geen kabels met hoge spanning aanwezig. Onder het paneel wordt de gelijkstroom namelijk direct omgezet in wisselstroom. Het gehele PV-systeem is ook nog voorzien van een centrale Q-relais en aardlekautomaat wat de gehele installatie in de praktijk nog veiliger maakt dan het gemiddelde stopcontact.

Ook beschikt het Enphase systeem over een ‘Rapid Shutdown’ functie wat in het geval van nood, brand, defecten of kabelbreuken direct het gehele systeem uitschakeld. Uit is ook echt geheel uit zonder dat er componenten actief blijven.

Internet brengt uiteraard ook veiligheids en privacy overwegingen met zich mee. Ook daarom is de Enphase apparatuur de juiste keuze. Alle software wordt automatisch geupdate en mogelijke veiligheidslekken gedicht. Bekijk ook hier(taal: engels) het Enphase Cybersecurity statement en hier de Privacy Policy.

Uw interesse kunnen opwekken?

neem geheel vrijblijvend contact met ons op