AIRCO’S als besparende oplossing

Zonnepanelen Vlaardingen voorziet klanten al jaren van hoogwaardige Airco installaties. Een airco zorgt voor koeling en comfort, verbeterde luchtkwaliteit en zorgt voor optimalere vochtregulatie.

In combinatie met een zonnestroominstallatie kunnen airco’s u helpen met de overgang van gas naar elektriciteit. Hiermee verminderd u de afhankelijk van aardgas en bespaart u mogelijk op uw energierekening.

De installatie van warmtepompen met lage temperatuurverwarming zijn niet altijd mogelijk. Wij zien daardoor een toename in de vraag naar het installeren van airco’s. Veel consumenten moeten soms wel een jaar wachten voordat er een warmtepomp geïnstalleerd kan worden, dit als het ook technisch mogelijk is in de woning.

Airco’s zijn daarentegen wél goed leverbaar en een woning hoeft niet super goed geïsoleerd te zijn. Een airco kan in de zomer koelen, maar in de winter ook prima verwarmen. In plaats van het hele huis te koelen of te verwarmen, kunnen airconditioners per zone actief zijn. Dit betekent dat je alleen de kamers koelt/verwarmt die je op dat moment gebruikt in plaats van het hele huis. Dit is bijvoorbeeld zeer van toepassing in een slaapkamer of werkkamer.

Een airco werkt net als een warmtepomp op stroom. En in combinatie met zonnepanelen is een airco dan ook een zuinige oplossing om een woning warm te krijgen. (Voordeel voor luchtvochtigheid reguleren is alleen bij koelen. Bij verwarmen is de lucht droog net als een radiator). In combinatie met zonnepanelen is een airco gebruiken in de zomer prima. Je gebruikt de teveel opgewekte duurzame energie direct. Dus geen terug-levering voor mogelijk een laag tarief, of zelfs negatief tarief.

Als erkend installateur bij InstallQ en Techniek Nederland bent u voor airco’s in combinatie met een nieuwe of bestaande zonnestroominstallatie bij Zonnepanelen Vlaardingen aan het juiste adres.

Wij werken met de volgende merken

Mitsubishi Electric is al jaren een bekende naam binnen de airconditioning. Mitsubishi streeft naar een stille werking van hun airconditioners. Ze ontwerpen hun producten met geluidsreducerende technologieën, waardoor ze comfortabel en minder opvallen tijdens gebruik.

Kaisai staat om het leveren van kwalitatief hoogwaardige airconditioners die betrouwbaar zijn in termen van prestaties en duurzaamheid. Het merk richt zich op het leveren van producten die voldoen aan hoge eisen en verwachtingen.

Uw interesse kunnen opwekken?

neem geheel vrijblijvend contact met ons op